Fazole den předem namočíme. Druhý den nakrájíme maso, orestujeme jej na cibuli, zaprášíme paprikou a moukou, zalijeme vodou a přidáme namočené fazole i s vodou, vodu dolijeme tak, aby jí byl dostatek - celkem asi 1,5 - 2l. Společně vaříme, až je maso i fazole měkké. Osolíme, přidáme česnek a rajčatový protlak nebo trošku kečupu a povaříme. Dochutíme solí, pepřem, případně bujónem nebo polévkovým kořením.
Tip: Ke sladké paprice přidáme 1/2 lžičky pálivé papriky.
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se
týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude
jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně...
zobrazit článek